Termékek

Parkolórendszerek

Fizető parkolórendszerekAz egyedülálló, fizető parkolórendszer a jelenleg elérhető összes alapvető és kényelmi szolgáltatást tartalmazza: fizethet bankjegyekkel és pénzérmékkel, a rendszer automatikusan visszaad, valamint hangos üzenetekkel kommunikál magyar és angol nyelven egyaránt. Ár-érték arányban a legjobb választás, hisz kivitelezési megoldásaiban kiemelkedő a piacon. A parkolórendszer alkalmas vonalkódos jegyek és proximity kártya alapú bérletek leolvasására, online és offline kedvezmények biztosítására, rendszámfelismerésre, tetszőlegesen konfigurálható bérlettípusok elfogadására, valamint a használatot megkönnyítendő kültéri és beltéri foglaltságjelzők kezelésére. A kommunikáció az automaták és felhasználók között Ethernet vagy WiFi alapú. Jegyes vagy kártyás beléptető az Ön és cége igényeire szabva.
 


KOMPLETT PARKOLÓRENDSZEREK KIVITELEZÉSE

FELMÉRJÜK

+

 

MEGTERVEZZÜK

+

 

TELEPÍTJÜK

+

 

TESZTELJÜK

+

ÁTADJUK

+

KARBANTARTJUKFizetős parkolórendszer telepítésünk Keszthelyen


Kattintson a zöld ajánlatkérő gombra és küldje el pontos igényét, mi pedig a legjobb ajánlatunkat fogjuk elküldeni Önnek.

Itt tud ajánlatot kérniAmit vállalunk


Fizető parkolók kiépítése


Jegykiadó automata


Fizető automata


Jegyolvasó automata


Sorompó telepítése


Beléptető rendszer kiépítése
A fizető parkoló rendszerek a jelenleg elérhető összes alapvető és kényelmi szolgáltatást tartalmazzák: fizetés bankjegyekkel és pénzérmékkel, tetszőleges számú és címletű bankjegyek és pénzérmék visszaadása, hangos üzenetek magyar és angol nyelven, vonalkódos jegyek és proximity kártya alapú bérletek kezelése, online és offline kedvezmények biztosítása, rendszámfelismerés, tetszőlegesen konfigurálható bérlettípusok, kültéri és beltéri foglaltságjelzők, Ethernet vagy WiFi kommunikáció az automaták és kliensek között, forgalomszámlálás, statisztikák, riportok generálása.
 


Jegyes vagy kártyás beléptető az Ön és cége igényeire szabva.

Ha érdekelné ajánlatunk,

akkor kattintson a zöld gombra!


Árajánlatot kérek

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...