Termékek

Parkolórendszerek

Sorompó, automata sorompó


Amaksz, a sorompók szakértőjeAMAKSZ Kft. a DITEC termékek hivatalos szakkereskedője.
Sorompók forgalmazása, telepítése.A tökéltes megoldást keresi parkolói beléptetésre?


A QIK sorompó termékcsalád kiváló a tökéletes választás erre a célra, mely az elegáns megjelenésen túl, a kiemelkedő biztonságot is garantálja.
Megjelenése az olasz tervezésnek köszönhetően egyedülálló a piacon. Lágy, áramvonalas kialakítás, lekerekített sarkok és minden környezetbe illeszkedő szín. Elsőre ezek tűnnek fel egy QIK sorompónál. De ez még messze nem minden!
A QIK sorompó igazi technikai innováció. A sorompó nem csak festett, hanem rozsdamentes kialakítással is elérhető.
A QIK sorompó ideális megoldás közepes-, és nagyforgalmú helyeken egyaránt, úgymint szállodák, bankok, bevásárló központok, cégek és táborok bejáratai, tehát olyan helyek, ahol állandóan igény van a gépkocsi parkolóterület felügyeletére.
A QIK sorompó nem egy egyszerű, hétköznapi sorompó. Egy kis csavarral könnyen beléptető rendszerré alakítható, mely biztosítja az alkalmazottak és a kulcsos vevők számára a sorompó működtetését. Működtetése sokrétűen megoldható. Használható távirányítóval, hagyományos kulcsos, vagy billentyűs működtető kapcsolóval, proxi kártyás vagy érmés rendszerrel.
Kiváló megoldás a szállodák, sportcentrumok, boltok és éttermek számára, ahol a használatuk csak átmenetileg szükséges a látogatók számára, ugyanakkor gyors és egyszer áthaladást biztosít.
Amennyiben szabályozni szeretné a járműforgalmat és az illetéktelen látogatók kizárását, a mágneses hurokdetektor a legideálisabb kiegészítő a QIK sorompóhoz. A „mágneses hurok” rendszerek használata rendkívül egyszerű. Az útburkolatba szerelt érzékelő lehetővé teszi a kilépő sorompó automatikus működtetését, ha a jármű keresztülhalad a hurkon.
 
sorompo, parkolorendszer


A QIK sorompó műszaki paraméterei:

• Maximális sorompó karhossz: 6000mm
• Maximális lezárás: 5800mm
• Ajánlott használat: napi 600-1000 ciklus
• Nyitási és zárásidő: 2-6 másodperc (egyedileg állítható)
• ODS akadályérzékelés funkció és biztonsági fotocella a rácsukódás ellen
• RAL7012 szürke színben és rozsdamentes kivitelezéssel
• CE márkajelzés
• Közepes forgalmú igénybevételhez váltóáramú motorral
• Egyszerűen telepíthető
• Egyszerű hozzáférést biztosít a vezérlő egységhez


A sorompót legideálisabb szettben megvásárolnia, így Önnek semmi más dolga nincs, mit megadni nekünk a lezárandó terület kívánt méretét, és mindent személyre szabottan összeállítunk Önnek!Az ajánlott sorompó szett tartalma:

sorompó test motorral és meghajtóval, sorompókar az ügyfél által megadott hosszúsággal (maximum 6 méter), a karral kompatibilis kiegyenlítő rugó, beépített vezérlés, ugrókódos vevő, 1db 4 csatornás ugrókódos távirányító és 1 pár biztonsági fotocella.

A QIK sorompó használata mindig, minden esetben biztonságos és megbízható. A kulcsos működtetésű karos kioldó rendszerrel azonnal hozzáférhetővé válik a sorompó vezérlése; ezt a részt egy olyan burkoló lemezzel látták el, amivel a sorompó biztonságosan kezelhető egy esetleges áramkimaradás vagy vészhelyzet alkalmával.
A sorompótest kialakítása vandálbiztos, a sorompókar alsó és felső részen pedig végig fut egy védő gumi, mely biztosítja a különböző kopások megakadályozását. A sorompókar új elliptikus éle jobb szélellenállást tesz lehetővé, ezzel is akadályozva azt, hogy a hosszabb sorompó karok esetében is bármilyen irányú lengés kialakuljon. A kart végzáró gumidugóval látták el, és gyárilag előkészítették a kiegészítő egységek fogadására.
A jobb láthatóság biztosítása érdekében a sorompó kar piros színű sorvilágítással is ellátható: a LED akkor alszik el, ha a kar nyitott helyzetében van; villog a kar mozgása közben, és folyamatosan ég, amikor a kar zárt helyzetben áll, ezzel biztosítva a sorompókar körvonalainak kiemelését.+ 1 érv a QIK sorompó mellett:hosszú élettartam

Egy millión felüli műveletet biztosító meghajtómotor. Az alacsony igénybevételnek kitett áttételi egység rendkívül nagyszámú műveletet tesz lehetővé. Az egységen végrehajtott tesztben könnyen elérhető volt a meghökkentően magas, 1.500.000 fölötti műveleti szám.Itt tud ajánlatot kérni

sorompo, automata sorompó,

AMIÉRT ÉRDEMES MINDENKÉPP AJÁNLATOT KÉRNIEA legjobb ár kialakítására törekszünk

Amikor automata sorompóinkat megtervezzük, akkor kulcsfontosságú szempont, hogy a gyártási költségeinket minimálisra redukáljuk,
így kínálva a legjobb árakat és megoldást az Ön számára.Az ár nem megy a minőség rovására

Áraink kialakításakor folyamatosan szem előtt tartjuk sorompóink minőségi színvonalát is, mivel kizárólag csak így élvezheti
hosszantartó garanciáinkat.Megnöveljük termékének garanciaidejét

Karbantartási szerződés igénybevétele esetén, meghosszabbíthatja sorompójának garanciaidejét, azaz több év után is élvezheti a garancia
számos előnyeit. Nem kell a jövőben azon izgulnia, hogy a garanciaidő letelte után elengedjük a kezét. Számíthat ránk továbbra is.Minősített szerelőkkel építünk be

Minősített szerelőinknek folyamatos szakmai képzést biztosítunk, ami garancia arra, hogy szakszerű és precíz munkát
adjunk át az Ön részére.Felelősségbiztosítással rendelkezünk
RÁADÁSUL,


A VILLOGÓ LED LÁMPÁT

MOST AJÁNDÉKBA ADJUK

MEGVÁSÁROLT SOROMPÓJÁHOZ!

 
Kérem tekintse meg videónkat a BFVK Zrt telephelyén telepített sorompó kivitelezésünkről:Itt tud ajánlatot kérni

Nézze meg videónkat a sorompó és tolókapu gyártásunkról: Sorompó és TolókapuKészen állunk, hogy a legjobb ajánlatot elküldjük Önnek.

Ha kérdése van, hívjon bátran bennünket
+36 (70) 372 61 19

Az oldal sütiket (cookies) használ, melyek célja, hogy jobban ki tudjuk szolgálni a weboldalunkra látogatókat. Tudjon meg többet...